kontakt rezerwuj on‑line menu
Catering wigilijny

Catering wigilijny

Oferta specjalna Hotelu Alpin w Szczyrku

ZESTAW I - 320,00 zł (2 os.)

  • Tradycyjny barszcz czerwony z uszkami
  • Karp panierowany
  • Sandacz saute w sosie koperkowym
  • Smażone pierogi z farszem ziemniaczanym
  • Kapusta z grochem
  • Sałatka ziemniaczana
  • z majonezem
  • Śledzie w oleju z cebulką
  • Sernik z brzoskwinią
  • Kruche ciasteczka
  • Kompot z suszu
ZESTAW II - 320,00 zł (2 os.)
  • Zupa grzybowa z łazankami
  • Karp panierowany
  • Łosoś z pieca
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Kapusta z grochem
  • Sałatka jarzynowa
  • Śledzie w śmietanie
  • Makowiec japoński
  • z jabłkami
  • Kruche ciasteczka
  • Kompot z suszu
Zamówienia przyjmujemy do 20.12.2024 r.

320 zł / (2 os.)

Zarezerwuj już teraz - zapraszamy do kontaktu

+48 33 827 19 00 +48 509 231 343 recepcja@hotel-alpin.pl

Moga Cię również zainteresować

Promocje weselne

Promocje weselne

szczegóły
Zaręczyny

Zaręczyny

1000 zł / 2 os.
szczegóły
Chwila dla Was - lato 2025

Chwila dla Was - lato 2025

760 zł / 2 os.
szczegóły
Czekasz na wyjątkowe promocje na pobyt w naszym hotelu?
Zapisz się do newslettera. Nie spamujemy. Otrzymasz tylko wyjątkowe propozycje.

Przez podanie mojego adresu e-mail wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Global Sp. z o.o. w celu otrzymywania informacji handlowych i marketingowych.

Newsletter
UE
Kpo dotacja|

Wszelkie Prawa Zastrzeżone © 2025 Hotel Alpin, Global Sp. z o.o.

Realizacja strony strony internetowe oświęcim

Dziękujemy, Twoje zapytanie zostało wysłane. Prosimy oczekiwać kontaktu z naszej strony.

Formularz kontaktowy

Wysyłając wiadomość z naszego formularza zgadzasz się by Global Sp. z o.o. przetwarzała podane w formularzu kontaktowym dane osobowe, a w szczególności adres poczty elektronicznej w celu nawiązania lub ukształtowania stosunku prawnego w rozumieniu art. 18 ust 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r. Nr 144 poz. 104). Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich poprawiania.